Drumul spre 30

2013 a fost, pentru mine, anul surprizelor de tot felul, atât plăcute, cât și neplăcute, toate succedate în intervale scurte de timp și trăite intens. Meritul pe care i-l acord lui 2013 este însă acela de a se hotârî să fie consecvent până la capăt și de a mă surprinde, o dată în plus chiar la final, luând-o, de data aceasta, în sus, ca un montagne-russe de neoprit. Astfel se face că trecerea în 2014 mi-a adus cea mai frumoasă și plină aniversare avută vreodată, cu cei mai frumoși prieteni, cea mai frumoasă atmosferă, cele mai frumoase cadouri și cele mai multe flori primite în toată viața!

Dacă anul trecut alegeam să pășesc în 2013 cu încredere, știind că urma o perioadă dificilă, anul acesta am pășit în 2014 cu multă iubire și bucurie, într-o atmosferă caldă, atât în jur, cât și în suflet. S-au scurs 29: am privit direct în ochi nenumăratele proiecte de realizat și visuri de implinit și i-am bifat, spre deosebire de ultimii ani, cu veselie și entuziasm. Drumul spre 30 a început fabulos și cu siguranță am să mă bucur de tot ceea ce are să-mi aducă.

Una dintre cele mai impresionante părți ale acestei aniversări a fost avalanșa de urări, mesaje și gânduri frumoase primite cu atâta drag de la o mulțime de oameni frumoși, cunoscuți de-a lungul timpului. Mi-a luat literalmente două zile să încerc să răspund fiecăruia în parte și încă mai am de lucru 🙂 .

Din acest loc fericit în care mă aflu acum, vreau să iau un bulgăre din iubirea cu care am fost învăluită în aceste zile și să-l trimit, la rândul meu, către voi, să vă dăruiesc, la rândul meu, cele mai frumoase gânduri pentru anul care tocmai a început, să vă mulțumesc pentru că îmi treceți pragul bistro-ului în fiecare zi și să vă cuprind pe toți într-o imensă îmbrățișare virtuală, până la momentul când voi putea să fac asta și real. Sunt recunoscătoare fiecăruia dintre voi pentru stropul de frumos cu care îmbogățiți acest loc prin simplul fapt că sunteți voi înșivă  și mă bucur nespus că Bistro Margot a devenit, în timp, locul oamenilor frumoși care se reunesc pentru a împărtăși lucruri frumoase.

Anul acesta îmi doresc să ajung să vă cunosc și să vă întâlnesc personal pe cât mai mulți dintre voi, cei care citiți acum. Prin urmare, alături de voi, 2014 nu poate fi decât un an fantastic. Ceea ce vă doresc să aveți din toată inima! La mulți ani!

Vă mai dăruiesc și o parte din florile de ziua mea

3 Responses to "Drumul spre 30"

 1. Magda Adina  3 January 2014

  La multi ani , draga mea !!
  Ma bucur ca ai trait asemenea momente frumoase alaturi de oameni frumosi si dragi tie , le meriti din plin !!
  Mii de imbratisari !!

  Reply
 2. Paula Gafitescu  4 January 2014

  La multi ani fericiti si sanatosi draga Margot! Ma bucur ca 2013 s-a terminat intr-un mod asa fericit, iar 2014 sper sa continue sa te surpinda la fel de placut ca finele anului trecut. Te pup

  Reply
 3. Pingback: 2014: Gânduri de an nou | In jurul Kadiei

Leave a Reply

Your email address will not be published.