Margot

Bine ai venit la Bistro Margot, primul site de arta si studii culturale gastronomice din Romania! Un loc in care imbinam in fiecare zi arta culinara cu lectura, povestile istorisite in fel si chip, calatoriile in timpuri si spatii magice, cu arta degustarii vinului si, in general, cu tot ce inseamna arta de a trai simplu si frumos.

 

Aici, la Bistro Margot, esti oricand binevenit sa te cufunzi intr-o atmosfera cu parfum frantuzesc, in care aromele isi au propriul lor cantec, in care povestile stau la loc de cinste si asteapta mereu sa fie istorisite in clinchetul paharelor de vin bun, in care conversatiile curg ca vinul, iar bucuriile impartasite cu ceilalti aduc savoare fiecarei zile.

 

Fie ca esti pasionat de gastronomie si vrei sa incerci retete incantatoare, fie ca vii sa exploram impreuna istoria gustului si sa aflam cum s-au nascut preparate care astazi sunt celebre, fie ca iti place sa stai intr-un colt al cafenelei artistice sa citesti o carte frumoasa, sa degusti un pahar de vin sau sa iti bucuri sufletul cu diverse forme de arta – usile iti sunt deschise oricand si pentru fiecare stare de spirit de-a ta exista un coltisor al bistro-ului potrivit pentru tine.

 

In acest coltisor, vei afla:

 • mai multe despre Margot, gazda ta din fiecare zi, de la Bistro Margot
 • cum au aparut bistro-urile
 • cum a luat nastere Bistro Margot

si vei putea citi file din jurnalul in care Margot isi consemneaza, din cand in cand, povestile de fiecare zi.

 

Te invit sa descoperi si celelalte incaperi pe care le adaposteste Bistro Margot, sa te faci comod si sa te bucuri de atmosfera, alaturi de oameni care iti seamana!

2 Responses to "Margot"

 1. Miha  28 January 2020

  Mie inca nu mi-e clar daca Bistro-ul exista si in realitate. Inca fac cercetari dar blogul e senzational. Il citesc ca pe cea mai buna carte descoperita recent (acum cateva zeci de minute). Felicitari pentru ce faci.

  Reply
  • Margot  30 January 2020

   Multumesc pentu cuvintele frumoase <3

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.