Margot

 

NICOLLE BIRTA – MARGOT

 

Copywriter & creator de concepte publicitare, promotor al bunului gust și al convivialității, primul român absolvent al programului Hautes Études du Goût – Le Cordon Bleu Paris (2017). După o experiență de mai bine de 12 ani în comunicare pe zona de creație (dintre care 7 în două dintre cele mai mari grupuri media din România, PRO TV și Mediafax Group) și după aproape 10 ani de scris, povestit, gătit, experimentat și împărtășit din pasiunea pentru gastronomie și cultura franceză pe bistromagot.ro, proiect editorial personal inclus în 2016 de Revista Biz pe lista celor mai influente bloguri culinare românești — între cele două laturi s-a legat o frumoasă poveste de dragoste, iar astăzi, creația și gastronomia se îmbină armonios la Repertoire, studioul ei creativ multidisciplinar – sau, mai simplu spus, colțișorul ei de Paris din București.

Pornit inițial ca o joacă, site-ul Bistro Margot a împlinit anul acesta 10 ani de când există și rămâne în continuare un loc în care gastronomia se îmbină cu lectura, poveștile istorisite în fel și chip, călătoriile în timpuri și spații magice, cu arta degustării vinului și, în general, cu tot ce înseamnă arta de a trăi simplu și frumos. Aici, la Bistro Margot, ești oricând binevenit să te cufunzi într-o atmosferă cu parfum franțuzesc, în care aromele își au propriul cântec, în care poveștile stau la loc de cinste, în care conversațiile curg ca vinul, iar bucuriile împărtășite cu ceilalți aduc savoare fiecarei zile.

2 Comments

  • Miha
    9 months ago

    Mie inca nu mi-e clar daca Bistro-ul exista si in realitate. Inca fac cercetari dar blogul e senzational. Il citesc ca pe cea mai buna carte descoperita recent (acum cateva zeci de minute). Felicitari pentru ce faci.

    • 9 months ago

      Multumesc pentu cuvintele frumoase <3

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.