7 Responses to "Serge Gainsbourg: Vie héroïque"

 1. Lara @ Uproad  26 January 2011

  astept impresii, neaparat!

  Reply
 2. storyteller  26 January 2011

  Si eu astept impresiile – si-abia astept sa vad si filmul.

  Reply
 3. Margot  26 January 2011

  au venit si impresiile, dar ma tem ca s-au transformat intr-o adevarata calatorie-epopee-roman biografic.dar… nu m-am putut abtine. in fine, de-aia e bistro, sa putem zabovi in el cata vreme si chef avem. si avem!

  Reply
 4. Lia  27 January 2011

  M-a impresionat profund “Gustul bucuriei care va sa vina “,ai descris perfect o stare pe care o traiesc si eu de multe ori.
  Cred ca sunt amintiri din alta viata sau din
  cea care va veni .:)

  M-a surprins si stirea despre film.
  Il iubesc pe Gainsbourg,de vreo 30 de ani….
  Acum ma duc sa fac rost de film.

  Ma bucur ca te-am cunoscut.
  Am sa mai trec pe la tine prin casuta.

  Reply
 5. Margot  28 January 2011

  Iar pe mine m-a impresionat profund comentariul tau, m-au bucurat cuvintele tale frumoase, m-a emotionat gestul tau de a rapi putin timp sa imi spui toate astea. Multumesc din suflet, si eu ma bucur ca te-am cunoscut. Te astept oricand, cu drag, la Bistro.

  Reply
 6. pansy  30 January 2011

  n-am stiut de film,musai sa-l vad,asemarea actorului principal cu “obiectul muncii” e izbitoare,mi-aduc aminte ca eram la inceputul anilor “70,eleva in clasa a 9-a la un liceu de arta plastica.la ora de “crochiu”aveam o tanara profesoara,sa fi avut ea la vremea aceea 20 si un pic de ani,proaspat ansolventa de facultate si gravida.ne dadea voie la orele ei sa punem muzica in timp ce lucram.asa ca am dus magnetofonul meu la scoala,un tesla b4.si cum tocmai inregistrasem je t'aime ..moi non plus,(inregistrat noaptea de la radio monte carlo)il puneam continuu.a fost putin socala la inceput,dar apoi se facea ca e surda si ne lasa in pace.
  uite ca nu am stiut despre legatura lui cu boris vian,a carui ecume des jours mi-a marcat tineretea.
  pupu-te margot ! ma surprinzi de fiecare data !

  Reply
 7. Margot  2 February 2011

  fantastica povestea! pansy, n-am stiut ca ai facut arta, uite ca mai avem ceva in comun! cat despre serge, da, un personaj fascinant! de cateva zile nu pot sa ma desprind de muzica lui, sper sa apuci sa vezi si tu filmul, sigur o sa te incante! te pup cu drag, pansy!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.