FOOD TRENDS 2022 – Direcții și tendințe globale în industria de food

Anul 2022 aduce cu el schimbări considerabile în ceea ce privește relația noastră cu mâncarea, fie că suntem simpli consumatori sau profesioniști ai industriei. Schimbare, schimbare, da’ s-o știm și noi!, ar fi zis nenea Iancu. Și o știm, pentru că cea mai recentă propunere din seria experiențelor BM designed at Repertoire este seminarul de FOOD TRENDS 2022 – Direcții și tendințe globale în industria de food, rezultatul unei cercetări amănunțite și documentări temeinice de peste 2 luni.

Ce vom explora în cadrul seminarului?

    • care sunt principalii factori care influențează noile schimbări din zona de food
    • care sunt direcțiile generale și cum reconfigurează ele peisajul
    • trendurile specifice care se subsumează acestor direcții
    • cum se vor reflecta noile tendințe concret, în viața noastră de zi cu zi (la nivel de restaurante, consumator, ingrediente, rețete și produse)

Pentru cine este acest seminar?

Dacă ai o afacere în domeniu, ești chef, blogger, jurnalist, creator de conținut și ai nevoie să rămâi la curent cu noutățile în activitatea ta sau dacă ești pur și simplu foodie interesat de evoluția lucrurilor și vrei să afli la ce să te aștepți în viitorul apropiat, acest seminar îți oferă un mix de informație și inspirație pentru ca tu să pășești în 2022 cu idei noi.

Când, cum, unde?

  • sâmbătă, 18 decembrie 2021, ora 16.00 sau
  • joi, 13 ianuarie 2022, ora 19.00
  • pentru doritorii care nu au mai prins locuri la primele două, seminarul va mai fi susținut încă o dată vineri, 28 ianuarie 2022, ora 18.30
  • locul: Repertoire, str. Știrbei Vodă nr. 38
  • participare: 200 RON (modalitate de plată: transfer bancar în baza facturii emise)
  • modalitate de înscriere: prin e-mail, la margot@bistromargot.ro, cu subiectul: seminar Food Trends. Locurile sunt limitate.