Halloumi cu salata de rodie

Lovely Diana de la Disturbingly Delicious desfasoara in ianuarie Festivalul Rodiei, un eveniment delicios la care au fost invitati sa participe toti cei care iubesc acest fruct minunat, cu retete care pun imaginatia la joaca si ne pregatesc pentru un inceput de an plin de prospetime si de entuziasm.

Astfel, toti cei care iubesc rodiile sunt bineveniti sa participe, aducandu-si contributia la un album special pe care Diana l-a creat pe pagina ei de Facebook (unde, de asemenea, sunteti bineveniti), iar la finalul festivalului, toate retetele care celebreaza rodia vor fi publicate pe Disturbingly Delicious, intr-un articol plin de inspiratie pentru cititori.

Eu nu doar ca va invit, la randul meu, sa luati parte la acest festival plin de culoare si mai ales de gust, dar, mai mult decat atat, pentru ca initiativa Dianei s-a aliniat perfect cu o perioada in care rodia a fost aproape in permanenta prezenta in bucataria de la Bistro Margot, m-am grabit sa imi aduc si eu umila contributie.

Astfel incat, dupa niste coaste de miel asortate unui delicios couscous cu patrunjel si rodie care nu au mai apucat sa vada lumina reflectoarelor, ci doar pe cea a Instagramului si dupa salata de portocale si rodie care a fost vedeta de sarbatori, m-am gandit sa includ rodia si intr-una dintre cinele noastre frugale de zilele trecute. Rezultatul: halloumi cu salata de rodie, un adevarat regal in trei pasi simpli si un rasfat gata in mai putin de 10 minute! Simplu, sanatos si savuros, cu minimum de efort si timp de pregatire, dar cu maximum de placere oferita!

_MG_8876

 

halloumisirodie