Am deschis seria degustărilor de vin la Repertoire
Ieri seară, într-o atmosferă absolut minunată, la Repertoire, am inaugurat seria “Les Nuits de Vin”, o serie de evenimente dedicate degustărilor de vin, convivialității și legăturii care se formează între oameni atunci când împărtășesc momente pline de sens prin gust. Ne-au fost alături oameni frumoși, iar Roxana Nicolaescu, sommelier & degustător profesionist de vin ne-a ghidat, cu zâmbet, într-o călătorie imaginară în jurul lumii, prin intermediul vinului. 

Create pe modelul nopților Șeherezadei, “les Nuits de Vin” au fost gândite ca un un pretext pentru povești, pentru explorare și descoperire – de fapt, o evadare la final de săptămână prin intermediul vinurilor și al asocierilor propuse. Și exact așa s-a întâmplat la prima ediție, căci poveștile au tot curs, printre pahare de vin care ne-au purtat, cu gândul, prin diferite colțuri de lume. Iar gustările, toate artizanale și toate cu maia, pregătite de subsemnata, au completat, alături de o selecție de brânzeturi pe măsură, călătoria prin intermediul vinului. Iată și care au fost vinurile serii, grație partenerului nostru, vinmagazin.ro

Prosecco La Jara, organic si vegan, best prosecco of 2020 

Chinon Élégance, Domaine la Commanderie 2018

Künstler, Spätburgunder rosé trocken, Rheingau 2020

La Sapata rosé Băbească Neagră, Crama Delta Dunării 2020

Borgo del Mandorlo, Primitivo di Manduria Riserva 2017

Materia, Vinho Regional Alentejano, 2018 

Seria degustărilor de vin inaugurate aseară este parte a experiențelor BM, experiențe concepute in spiritul convivialității si al bucuriei de viață, și în spiritul filosofiei BM, aceea de gust și bun gust aduse împreună.  Îndemnând din nou la aventură și curiozitate, următoarea ediție “Les Nuits de Vin” va avea o tematică diferită, fiind de fapt o invitație la o incursiune în lumea vinurilor românești de nișă, dar și a unor brânzeturi speciale, produse local, care le vor completa povestea. Roxana și cu mine vom fi din nou acolo pentru a vă ghida și pentru a explora împreună lumea gustului. Dacă vreți să vă alăturați, iată și detaliile pentru înscriere:

CÂND: 10 iunie, ora 19

UNDE: Atelier Repertoire, Știrbei Vodă 38

PREȚ: 250 lei

ÎNSCRIERI: pe mail, la margot@bistromargot.ro