O viață cu gust e o viață cu sens

“O viață cu gust e o viață cu sens”  nu e doar un curs despre educația gustului, ci și despre o schimbare de perspectivă. Cel puțin asta a fost opinia celor care au avut ocazia să participe la el anterior, în puținele dăți în care a mai fost susținut, în cadrul unor evenimente speciale. Cursul propus la Repertoire este unul mult mai consistent, completat de mult mai multe informații aprofundate și explorează, într-o abordare inedită, relația dintre gust și bun-gust, dintre gustul ca simț fiziologic și gustul ca simț estetic și felul în care viața noastră de zi cu zi poate căpăta sens prin gust, dacă învățăm să-l educăm și să-l cultivăm. Cursul reflectă o viziune profund personală, cristalizată pe parcursul a câțiva ani de studiu și e unic în România, un curs pe care nu îl veți mai găsi predat niciunde altundeva.

 

CÂND: vineri, 24 septembrie 2021, ne întâlnim la ora 18.30 ca să facem cunoștință la un pahar de șampanie și începem să filosofăm în jurul orei 19.00. 

UNDE: Repertoire, Știrbei Vodă 38, București

PREȚ: 250 lei

ÎNSCRIERE: pe mail, la margot@bistromargot.ro. Locurile sunt limitate. 

Parteneri: smartdrinks.ro 

La edițiile anterioare, atmosfera a fost minunată,  în prezența unor oameni cu totul speciali, care au ales să petreacă o după-amiază la Repertoire, printre povești despre gust, conversații de calitate și inspirație reciprocă. S-au legatprietenii, s-au împărtășit experiențe și, mai ales, s-a celebrat gustul.